Mandľová múka BIO sa vyrába z blanšírovaných sladkých mandlí pestovaných podľa zásad ekologického poľnohospodárstva. Je vhodná ako náhrada klasickej múky pre bezlepkovú diétu, vegánov aj vegetariánov. Skvelá je na pečenie dezertov, tort, cukroviniek – napr. stále obľúbenejšie francúzske cukrovinky Makronky.
Upozornenie:
Alergény: Môže obsahovať stopy lepku, arašidov, sezamu a škrupinových plodov.
Zloženie:
100% BIO mandľová múka.
Obsah:
200 g
Výrobca:
Allnature s.r.o, Březhradská 148, 503 32 Hradec Králové, Česká republika.
Nutričné hodnoty na 100 g:
Energetická hodnota |
2491 kJ/596 kcal |
Tuky |
50 g |
Sacharidy |
9 g |
Bílkoviny |
21 g |
Sůl |
0,003 g |